Behandeling van rugklachten aanvragen

U wenst een afspraak voor behandeling?

Kinesitherapiepraktijk Steven De Coninck – Luciane de Lima Lourenço. Steven en Luciane leven zijn niet enkel gehuwd, maar werken ook samen en vormen hierbij ook een zeer compatibel duo.

Behandeling van rugklachten aanvragenBehandeling van rugklachten aanvragenBehandeling van rugklachten aanvragenBehandeling van rugklachten aanvragenBehandeling van rugklachten aanvragenBehandeling van rugklachten aanvragenBehandeling van rugklachten aanvragen

Een persoonlijke geïndividualiseerde benadering staat bij ons centraal

Steven concentreert zich vnl. op diagnose en behandeling van weke delenletsels van het bewegingsapparaat m.a.w. alles wat te maken heeft met spier-, ligament,- gewrichts- en rugproblemen. De uitgebreide ervaring van Steven als internationaal lesgever in orthopedische geneeskunde en trainer m.b.t. preventie van rugpijn draagt bij tot een meerwaarde in de praktijk.

Luciane daarentegen concentreert zich vnl. op andere deelgebieden binnen de kinesitherapie: o.a. specifieke postoperatieve revalidatie (na bv. heup- of knieprothese, schouderoperaties) peri- en post natale kine en algemene revalidatie. Uiteraard kan je ook bij Luciane terecht voor de behandeling van rug- en nekklachten.

  • Wij zijn beide geconventioneerde kinesitherapeuten en respecteren dus alle tarieven die voorgesteld zijn door het RIZIV.

Geen "Gordijn-hokjes-kinesitherapie", maar wel een individuele benadering

We streven naar een zeer individuele benadering, waarbij we steeds "one on one" werken : dit betekent konkreet dat u niet in een "hokje" achtergelaten wordt terwijl u "vasthang"t aan één of ander bv. electrotoestel, terwijl de therapeut ondertussen bezig is met iemand anders.

Dit betekent ook dat, indien er intensief manueel werk of oefeningen gedaan moeten worden, dat dit ook gebeurt onder constante individuele begeleiding van uw therapeut.

Onze kinesitherapiepraktijk bestaat daarom uit drie afzonderlijke, apart ingerichte onderzoeks- en behandelruimtes, uitgerust met topmateriaal. Uw privacy is zeer belangrijk !

Waar ?

Lepelemstraat 4, 8421 De Haan-Vlissegem

Afspraken ?

We werken enkel op afspraak : telefonisch via 0475 730 911 of 059 23 90 63

email : info@rugpreventie.be

Aanpak ?

Tijdens een eerste consultatie proberen wij aan de hand van een valabel functieonderzoek uw probleem te analyseren en al dan niet de oorzaak van uw rugpijn of andere klachten te achterhalen en/of te specifiëren, mede ook op basis van de informatie verstrekt door uw huisarts of geneesheer specialist.

Indien U over verslagen van voorafgaande (radiologische) onderzoeken beschikt vragen wij U vriendelijk deze mee te nemen. Wij wensen steeds in contact te staan met uw vaste huisarts om een optimale doorstroming en opname van informatie te verzekeren.

Indien u uw behandeling laat voorschrijven door uw arts, is er een aanzienlijke terugbetaling voorzien door het ziekenfonds. Voor details kan U uw ziekenfonds raadplegen.

Preventie !

Rugklachten kunnen niet enkel "behandeld" worden, maar u krijgt ook een overzicht van mogelijke preventieve maatregelen om naar de toekomst toe zo weinig mogelijk klachten te ondervinden.

Hier onderscheiden wij ons duidelijk : met dit doel voor ogen bieden we onze patiënten een speciaal ontwikkelde ruginstructiekaart en een film mbt preventie van rugklachten.

Wettelijke info

  • Privacy - GDPR ? Ik verwijs graag naar onze privacy policy online.
  • Ondernemingsnummers
    • Steven De Coninck, lic. kinesitherapie : 0715.815.953
    • Luciane de Lima Lourenço, lic. kinesitherapie : 0715.816.646
  • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering : Fidea, Van Eycklei 14, 2018 Antwerpen, polis nr DW/40.636.020-0002
  • Toezichthoudende authoriteit : Provinciale geneeskundige commissie, controleorgaan van gezondheidsberoepen, FAC Kamgebouw, Koning Albert I laan 1/5 bus 1, 8200 Brugge

U heeft rugklachten ? Of, problemen met de schouder, knie of elleboog...

Maak een afspraak en ontdek hoe wij u kunnen helpen