Preventie ? Duur en moeilijk organiseerbaar...?

Preventie is geen "kost" maar een waardevolle investering

In-company preventie van rugklachten ? Ik bied verschillende opties aan, meer bepaald de Lunchtalk en de Business session, specifiek op maat van KMO's en grotere bedrijven. 

Ik durf gerust te stellen dat ik geen enkele ambitie heb om "de goedkoopste" te zijn.  Dit laat ik met plezier over aan anderen.  Ik heb andere ambities waarbij ik mensen wil inspireren en motiveren om preventie als een normaal deel van het dagelijkse leven te beschouwen en dit op een interactieve manier waarbij de mensen "goesting" krijgen om de aangeboden tips in de praktijk te brengen.  Daarbij uiteraard ook wetenschappelijk sterk onderbouwd. 

Zonder medewerkers heeft uw bedrijf geen sterke rug.  

Wat kost een medewerker die bv. 10 dagen afwezig is n.a.v. rugklachten ? Er is niet enkel de financiële kost, maar tevens de organisatorische overlast.  Dankzij efficiënte preventie kan u de kans op rugklachten met meer dan 50% verminderen wat toch een zeer nuttige investering is.

preventie moeilijk te organiseren ?

Met de juiste preventie mind set wint u tijd !

Moeilijk organiseerbaar ?  Wij hebben daar geen tijd voor...

Inderdaad, het organiseren van een in-company preventiesessie vergt wat organisatie en planning om uw mensen de kans te geven deel te nemen aan een dergelijjk event zonder dat andere bedrijfsprocessen vertraging oplopen.  Misschien organiseert u wel een safety day in uw bedrijf, waar diverse interessante topics aan bod komen ; misschien vanaf nu ook rugpreventie ?

Om het voor bedrijven makkelijker te maken om dit gedaan te krijgen heb ik speciaal hiervoor het concept van de Lunchtalk gecreëerd : in slechts 1 uur tijd inspireer ik u en uw medewerkers en krijgt u een degelijk inzicht in effciënte en praktische preventie van rugklachten.

Wenst u een meer uitgebreide en specifieke bedrijfseigen versie, dan is de Business session de oplossing ; hiervoor dient u ongeveer 2u45' te reserveren.

 

Ontdek alvast wat ik voor u en uw medewerkers kan doen en vul deze vragenlijst in.  

 

 

 

 

 

Blogtype: