Binnenkort efficiënte preventie van rugklachten, ook in uw bedrijf ?

Fijn dat preventie van rugklachten u ook nauw aan het hart ligt ! 

Het incorporeren van efficiënte preventie van rugklachten in uw bedrijf is alvast een eerste waardevolle stap naar een leven met 50% minder kans op rugpijn, meer algemeen welzijn, minder kosten verbonden aan werkonbekwaamheid, kortom een ultiem voordeel voor zowel de werknemer als de werkgever !

Ik ben van nature nieuwsgierig en beroepshalve heb ik natuurlijk die "afwijking" waarbij ik constant zie hoe mensen bewegen, zitten, lasten heffen, boodschappen inscannen aan de kassa, etc. 

Vaak denk ik dan "oei, hier zou ik wel graag eens ingrijpen", want de manier waarop mensen soms hun dagelijkse activiteiten uitvoeren roept eigenlijk om praktische preventie van rugklachten.  Het probleem is echter dat heel vaak mensen gewoon niet weten wat nu wel goed of niet goed is...

Samen met u bied ik een praktische oplossing.  Ik wil dus weten hoe het er in uw bedrijf bewegingsmatig aan toe gaat ; werd u reeds geconfronteerd met absenteïsme n.a.v. rugklachten ?  Geven uw medewerkers bepaalde signalen ?

Gezien ik graag niet enkel kosten- en tijdbesparend, maar ook milieubesparend werk, stel ik voor dat ik in eerste instantie niet persoonlijk langskom bij u op het bedrijf enkel en alleen voor een introductiegesprek (let wel, indien u voor de Business session kiest kom ik uiteraard langs voor een noodzakelijke pre-sessie analyse)

Via de diverse informatiefilmpjes op deze site kan u reeds een zeer goed beeld vormen van mijn bijzondere aanpak en visie en spaart u aldus uw waardevolle tijd.  

Mocht u deze nog niet bekeken hebben, doe het dan nu, vooraleer u de onderstaande vragenlijst invult.

De vragenlijst is bewust gedetailleerd opdat ik op basis van uw antwoorden een zeer goed beeld kan vormen van uw specifieke vragen en behoeftes. 

Na ontvangst van deze vragenlijst bezorg ik u eerstdaags een gedetailleerd samenwerkingsvoorstel, waarin alle inhoudelijke en praktische details duidelijk beschreven zijn, zodat u makkelijk tot een waardevolle beslissing kan komen.

Graag sta ik tevens telefonisch (of WhatsApp, Skype) ter beschikking via 0475 730 911.  

Laat mij weten wat u ook belangrijk vindt als het om preventie van rugklachten gaat !

 

Trouwens, bouwt u mee aan mijn 2027 doestelling ?