Binnenkort efficiënte preventie van rugklachten, ook in uw bedrijf ?

Fijn dat u interesse toont in het OMConsult rugpreventieproject ! 

Dit is alvast een waardevolle stap naar een leven met 50% minder kans op rugpijn, meer algemeen welzijn, minder absenteïsme, kortom een ultiem voordeel voor zowel de werknemer als de werkgever !

Gezien ik graag niet enkel kosten- en tijdbesparend, maar ook milieubesparend werk, stel ik voor dat ik niet persoonlijk langskom bij u op het bedrijf enkel en alleen voor een introductiegesprek (let wel, indien u voor de Business session kiest kom ik uiteraard langs voor een pre-sessie analyse)

Via de diverse informatiefilmpjes op deze site kan u reeds een zeer goed beeld vormen van mijn bijzondere aanpak en spaart u aldus uw waardevolle tijd.

Mocht u deze nog niet bekeken hebben, doe het dan nu, vooraleer u deze vragenlijst invult.

De vragenlijst is bewust gedetailleerd opdat ik op basis van uw antwoorden een zeer goed beeld kan vormen van uw specifieke vragen en behoeftes. 

Na ontvangst van deze vragenlijst bezorg ik u eerstdaags een gedetailleerd samenwerkingsvoorstel, waarin alle inhoudelijke en praktische details duidelijk beschreven zijn, zodat u makkelijk tot een waardevolle beslissing kan komen.

Graag sta ik tevens telefonisch (of WhatsApp, Skype) ter beschikking via 0475 730 911.  

 

Trouwens, bouwt u mee aan mijn 2027 doestelling ?