Kinesitherapeut in De Haan, Luciane en Steven

Kinesitherapie in De Haan, waarbij U steeds centraal staat

Kinesitherapeuten Steven De Coninck en Luciane de Lima Lourenço zijn niet enkel gehuwd, maar werken ook samen in hun praktijk en vormen hierbij ook een zeer compatibel duo dat u de beste zorgen wil aanbieden.

Behandeling van rugklachten aanvragenBehandeling van rugklachten aanvragenBehandeling van rugklachten aanvragenBehandeling van rugklachten aanvragenBehandeling van rugklachten aanvragenBehandeling van rugklachten aanvragenBehandeling van rugklachten aanvragen

Ik nodig u uit een kijkje te nemen op onze nieuwste website www.kinesistdehaan.be waar u meer informatie kan over onze kinepraktijk

Een persoonlijke geïndividualiseerde benadering waarbij u steeds centraal staat

Luciane concentreert zich vnl. op bepaalde deelgebieden binnen de kinesitherapie: o.a. specifieke postoperatieve (na bv. heup- of knieprothese, schouderoperaties,...) en oncorevalidatie, peri- en post natale kine en algemene revalidatie. Uiteraard kan je ook bij Luciane terecht voor de behandeling van rug- en nekklachten. Luciane is tevens verantwoordelijk voor onze huisbezoeken.

Bij Steven ligt de focus meer op onderzoek en behandeling van weke delenletsels van het bewegingsapparaat (schouder, elleboog, pols, heup, knie en voet ; wervelzuil) m.a.w. alles wat te maken heeft met spier-, ligament,- gewrichts- en rugproblemen. De uitgebreide ervaring van Steven als internationaal lesgever in orthopedische geneeskunde en trainer m.b.t. preventie van rugpijn draagt bij tot een meerwaarde in onze kinesitherapiepraktijk.

Vraag hier alvast advies!

  • Wij zijn beide geconventioneerde kinesitherapeuten en respecteren dus alle tarieven die vooropgesteld zijn door het RIZIV.

Geen "Gordijn-hokjes-kinesitherapie", maar wel een individuele benadering met respect voor uw privacy

We streven naar een zeer individuele benadering, waarbij we steeds "one on one" werken : dit betekent konkreet dat u niet in een "hokje" achtergelaten wordt terwijl u "vasthangt" aan één of ander bv. electrotoestel, terwijl de therapeut ondertussen bezig is met iemand anders.

Dit betekent ook dat, indien er intensief manueel werk of oefeningen gedaan moeten worden, dat dit ook gebeurt onder constante individuele begeleiding van uw therapeut en niet in een gemeenschappelijke ruimte.

Afhankelijk van uw probleem kan een individuele behandeling tussen de 30-60 minuten in beslag nemen!

Onze kinesitherapiepraktijk bestaat daarom uit drie afzonderlijke, apart ingerichte onderzoeks- en behandelruimtes, uitgerust met topmateriaal. Uw privacy is zeer belangrijk !

Waar is onze kinesitherapiepraktijk ?

Lepelemstraat 4, 8421 De Haan-Vlissegem

Afspraken ?

We werken enkel op afspraak : telefonisch via 0475 730 911 of 059 23 90 63

email : info@rugpreventie.be

Huisbezoeken zijn mogelijk in De Haan centrum, Vlissegem, Klemskerke en Vosseslag ; enkel op aanvraag en indien echt noodzakelijk.

Wat mag u verwachten als patiënt ?

Tijdens een eerste consultatie proberen wij aan de hand van een valabel functieonderzoek uw probleem te analyseren en al dan niet de oorzaak van uw rugpijn of andere klachten verder in kaart te brengen en/of te specifiëren, of stippelen we uw revalidatieplan uit, mede ook op basis van de informatie verstrekt door uw huisarts of geneesheer specialist.

Indien U over verslagen van voorafgaande (radiologische) onderzoeken beschikt vragen wij U vriendelijk deze mee te nemen. Met het oog op een gunstig behandelproces, wensen wij steeds in contact te staan met uw vaste huisarts om een optimale doorstroming van informatie en overleg te kunnen verzekeren.

Indien u uw behandeling laat voorschrijven door uw arts, is er een aanzienlijke terugbetaling voorzien door het ziekenfonds. Voor details kan U uw ziekenfonds raadplegen.

Neem ook eens even een kijkje op ons inspiratieplatform voor patiënten.

Preventie !

Rugklachten dienen niet enkel "behandeld" worden, maar u krijgt tevens een overzicht van mogelijke preventieve maatregelen om naar de toekomst toe zo weinig mogelijk klachten te ondervinden.

Ook hierin onderscheiden wij ons duidelijk : met dit doel voor ogen bieden we onze patiënten een speciaal ontwikkelde ruginstructiekaart en een film mbt preventie van rugklachten aan.