Hoe rugklachten vermijden in uw bedrijf?

Het is vaak een heel gedoe en organisatiewerk om uw medewerkers samen te krijgen om een preventiesessie bij te wonen, zonder dat daarbij het vlot functioneren van bepaalde bedrijfsprocessen in het gedrang komt. Misschien kan ik het makkelijker maken voor u?

Heeft u mijn nieuwste ruginstructiekaart al ontvangen?

2 oplossingen...

Het incorporeren van toepasbare preventie van rugklachten in uw bedrijf is alvast een eerste waardevolle stap naar een leven met 50% minder kans op rugpijn, meer algemeen welzijn, minder kosten verbonden aan werkonbekwaamheid, kortom een ultiem voordeel voor zowel de werknemer als de werkgever !

Ik ben van nature nieuwsgierig en beroepshalve heb ik natuurlijk die "afwijking" :) waarbij ik constant zie hoe mensen bewegen, zitten, lasten heffen, boodschappen inscannen aan de kassa, etc.

Vaak denk ik dan "oei, hier zou ik wel graag eens ingrijpen", want de manier waarop mensen soms hun dagelijkse activiteiten uitvoeren roept eigenlijk om aktie.

Het probleem is echter dat heel vaak mensen gewoon niet weten wat nu wel goed of niet goed is...

Werden jullie binnen het bedrijf reeds geconfronteerd met werkonbekwaamheid n.a.v. rugklachten ? Geven uw medewerkers bepaalde signalen ?

"Live" in-company preventiesessie

Geef mij maximum 90 minuten om u en uw medewerkers te inspireren en mee te nemen in een preventieverhaal dat eenvoudig, efficiënt en best wel leuk en herkenbaar is. U zal versteld staan van uw eigen mogelijkheden om rug- en nekklachten te vermijden.

Lees meer

Online preventiesessie

Een "live" in-company preventiesessie organiseren is moeilijker haalbaar? Als alternatief bied ik een makkelijke online optie aan.

Lees meer

Voor wie?

Wie ondervindt nu het meeste voordeel van mijn preventiesessie?

Lees meer

Mijn unieke strategie

Nee, geen saaie "hef- en tiltechnieken" opleiding, nee geen veredelde "turnles", maar wel degelijk inspirerende en motiverende preventie die op een eenvoudige manier dagelijks kan toegepast worden.

Lees meer

Aandacht voor ergonomie

Ergonomische aanpassingen in een productie- of kantooromgeving kunnen zeer waardevol zijn, maar hou er rekening mee dat de nodige zelfkennis essentiëel is om rugklachten optimaal te vermijden.

Lees meer

Steven De Coninck, uw rugcoach

Inspirator, auteur, internationaal lesgever orthopedische geneeskunde, kinesitherapeut met een voorliefde voor ruggen

Lees meer

Preventie van rugklachten in diverse bedrijven

Ik was reeds te gast in heel wat bedrijven, in diverse sectoren, ook in het buitenland. Is mijn boodschap aangekomen, zijn de mensen geïnspireerd ?

Lees meer

Heeft u mijn nieuwste ruginstructiekaart al?

Klik hier en ontvang deze GRATIS