Efficiënte preventie van rugklachten voor bedrijven

Wordt binnenkort ook aandacht besteed aan efficiënte preventie van rugklachten in uw bedrijf ? Ontdek wat u kan doen om de kans op rugklachten met minstens 50% te verminderen.

Fijn dat preventie van rugklachten u ook nauw aan het hart ligt !

Het incorporeren van efficiënte preventie van rugklachten in uw bedrijf is alvast een eerste waardevolle stap naar een leven met 50% minder kans op rugpijn, meer algemeen welzijn, minder kosten verbonden aan werkonbekwaamheid, kortom een ultiem voordeel voor zowel de werknemer als de werkgever !

Ik ben van nature nieuwsgierig en beroepshalve heb ik natuurlijk die "afwijking" waarbij ik constant zie hoe mensen bewegen, zitten, lasten heffen, boodschappen inscannen aan de kassa, etc.

Vaak denk ik dan "oei, hier zou ik wel graag eens ingrijpen", want de manier waarop mensen soms hun dagelijkse activiteiten uitvoeren roept eigenlijk om praktische preventie van rugklachten. Het probleem is echter dat heel vaak mensen gewoon niet weten wat nu wel goed of niet goed is...

Werden jullie reeds geconfronteerd met absenteïsme n.a.v. rugklachten ? Geven uw medewerkers bepaalde signalen ?

Samen met u bied ik een praktische oplossing.

Rugklachten preventie op het werk

Het incorporeren van efficiënte rugklachten preventie op het werk hoeft niet zeer tijdrovend te zijn. In slechts 90' ontdekt u wat u zelf kan doen om rugpijn en nekpijn te vermijden.

Lees meer

Preventie van rugklachten in diverse bedrijven

Ik was reeds te gast in heel wat bedrijven, in diverse sectoren, ook in het buitenland. Is mijn boodschap aangekomen, zijn de mensen geïnspireerd ?

Lees meer

Minstens 50% minder kans op rug- en nekklachten dankzij 7 ongekende tips & tricks

Ook binnen uw bedrijf?